95silvermoon: tutummin Moon, Moony tai jopa Moony-chan. ;) Olen 16-vuotias lukion ekaa käyvä tyttö pikkukaupungista ja varsin kiinnostunut kirjoittamisesta, kielistä ja piirtämisestä. Mittoja en kerro, paitsi että pituutta riittää 167,5 cm ja painosta ei puhuta :D Motto on tästä hetkestä lähtien "Laiskuudellakin selviää" ja lempiruoka... :D vaikkapa spagetti. Juu siinä oli minusta ja ketään ei kiinnostanut, eli siis asiaan!

Elikkäs, kuvia vaan katsomaan! Vielä en tiedä mitä tänne lisäisin, mutta suunnitelmissa on joku hieno tervetuliaiskuva. Eli siis, blogin ideana on näyttää suomenkansalle (ja ehkä muullekin kansalle) , millaisia kuvia tämä lukioikäinen tyttö pikkukaupungista piirtää. Ei mitään kaikkein parhaimpia tai hehkeimpiä kuvia ole tiedossa, mutta silti minulla on oma tyylini ja siihen saatte tottua. Piditte tai ette, siitä päätätte te. Minä vain laittelen kuvia tänne niiden viihdykkeeksi ja arvosteltavaksi, jos kiinnostaa. :D  Okei, ekat kuvat siis:

 So Happy~! (Sawada Tsunayoshi, Katekyo Hitman, Reborn!, hieman söpöilevämpi versio)

 

 The sea (Meri aava :D tai ei sitten ihan niin aava, mutta itse otin kuvan joskus viimesyksyn paikkeilla 2010) 

Piirretyt kuvatkin on sitten otettu kameralla, sillä tässä talossa ei valitettavasti skanneria ole. :( Mutta onneksi on sen verran hyvä kamera, että saa selvää. Värit vaan vääristyy aika helvetin paljon. D: 

Minut löytää myös Deviant artista samalla nimimerkillä =) Osoite: http://95silvermoon.deviantart.com Käyhän katsastamassa!